Tilbage

Cases

A4 arkitekter og ingeniører rådgiver andels- og ejerboligforeninger i byggeprojekter - især i Storkøbenhavn. De tager sig af de mange opgaver, der er forbundet med små og store byggeprojekter af enhver art. Læs mere om A4 på www.a4.dk

Eric Prescott

Direktør

"Det er ganske enkelt. Skal du lave regnskaber, ringer du til en revisor, har du utætte vandrør, så ring til vvs'eren, og har du brug for hjælp til rekrutteringen, så ring til mind".

Rekruttering - projektledere

Når vi spørger Eric, hvordan mind skaber værdi for A4...

Tryghed og performance hænger i min optik uløseligt sammen. Vi er fuldstændigt trygge, når vi har mind bag roret i vores rekrutteringsprocesser. Det er kandidaterne også, det fornemmer vi tydeligt.

Et indblik i jobsamtalen
Jeg byder på en god kop kaffe, kandidaten roser vore åbne lyse mødelokale, og vores mind konsulent skaber en god og rar stemning med lidt small talk som indledning til samtalen. Vi sidder her nu, på en baggrund hvor mind har kridtet banen op og afstemt forventningerne hos både os og kandidaten og det skaber tryghed. Jeg oplever derfor, at kandidaterne kommer med paraderne nede og er klar til at komme i gang, og når mind samtidig mestrer den personlige samtale, kommer der et meget brugbart udbytte af samtalerne. Trygheden og performance bærer kandidaterne med sig, når de starter som nye medarbejdere her hos os, hvilket mind også kan tage en del af æren for. 

Investeringen er det hele værd
Vores samarbejde med mind startede da én af vores medarbejdere anbefalede dem fordi hun tidligere havde været i betragtning i en rekrutteringsproces, som mind stod for. Vores medarbejder havde oplevet mind som seriøse og vurderede, at de ville være en god repræsentant for A4 i en rekrutteringsproces.

Vi havde møde med mind og tænkte først, at økonomien i at samarbejde med et rekrutteringsbureau var en hurdle – den kom vi heldigvis over. Og vi har nu ansat 4 nye medarbejdere i samarbejde med mind.

En professionel og nytænkende tilgang
Når vi har brug for nye medarbejdere, så er det fordi vi er i en travl periode. Det harmonerer ikke med at vi så skal afsætte en masse tid til at ansætte medarbejdere. mind skaber værdi for os, fordi de sparer os for tid i rekrutteringsprocessen og ved at aktivere kandidater, som ikke er aktivt jobsøgende, øger de samtidig kvaliteten af kandidaterne. Det sidste er rigtig vigtigt, da vi har oplevet tidligere at stå med et måske ret lille felt af reelt kvalificerede kandidater.

Jeg er glad for deres annoncer, der er skrevet i et frisk og levende sprog, hvilket giver en anden vinkel på vores firma, og jobbet vi tilbyder. Flere kandidater har påpeget det i processen.

Jeg er glad for at have mind til at repræsentere os i markedet og deres kvalitet og grundighed viser også kandidaterne, at vi lægger vægt bag og prioriterer rekrutteringen af dygtige folk. mind forstår, at kandidaten er i fokus, og de formår at repræsentere vores værdier igennem hele forløbet.

Vores samarbejde med mind har uden tvivl været en succes. 

Hvis du vil høre mere om vores forretning, værdier, historie eller netværk og om, hvordan vi kan samarbejde med dig i dit næste 'virksomheds-kandidat-match', så kontakt os endelig. 

Rekrutteringskonsulent

Liv Skakfjord Magnussen

+45 7879 6607 lsm@mindgroup.dk
Rekrutteringskonsulent

Thomas Middelhede Randrup

+45 7879 6604 tmr@mindgroup.dk