Tilbage

Cases

Aquagain er en anerkendt producent og leverandør af effektive og miljørigtige løsninger inden for bl.a. drikkevand, biogas, spildevand og slam

Poul Madsen, Driftsdirektør

Det, at Mind er specialiseret inden for industrien gør, at jeg har følt, at I har haft en rigtig god forståelse for vores forretning og behov

Rekruttering – 2x Projektleder

Mind har leveret den vare som vi har betalt for, på den bedst mulige måde. De har været meget præcise omkring den type kandidat vi eftersøgte og der har været en rigtig god sparring igennem hele processen. Tiden spillede en stor rolle for os, og Mind løste opgaven hurtigt. 

Vi stod med den udfordring, at vi manglende to projektledere med meget kort varsel og vi havde ikke selv kapaciteten til at finde de rette kandidater.

Vi indgik en aftale med Mind om fælles rekruttering, hvor de udarbejdede en annonce samt gennemgik deres store netværk for relevante kandidater.  Mind kunne byde ind med noget ekstra på den måde, at de har et rigtig stort netværk. Det store netværk gjorde, at vores jobopslag kom ud til mange kandidater, og at Mind kunne finde de rigtige profiler hurtigere end vi selv kunne.

Det har været en professionel proces hele vejen igennem. Man har altid en uopnåelig drømmeprofil i hovedet, men jeg vil sige, at de to medarbejdere vi har ansat igennem Mind er meget tæt på drømmeprofilen. 

Hvis du vil høre mere om vores forretning, værdier, historie eller netværk og om, hvordan vi kan samarbejde med dig i dit næste 'virksomheds-kandidat-match', så kontakt os endelig. 

Rekrutteringskonsulent

Liv Skakfjord Magnussen

+45 7879 6607 lsm@mindgroup.dk
Rekrutteringskonsulent

Thomas Middelhede Randrup

+45 7879 6604 tmr@mindgroup.dk