Tilbage

Cases

COWI er Danmarks største multirådgivningsfirma, der har mere end 80 års erfaring med rådgivning i ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi

Thomas Møl Bramming, Branch Manager & Head of section

Vi har igennem samarbejdet sparet mange ressourcer på vores rekruttering. Mind gjorde rekrutteringsprocessen meget kort og leverede høj kvalitet

Rekruttering - VVS-installatør

COWIs samarbejde med Mind har været kendetegnet ved at være en positiv oplevelse igennem hele processen. Der har været en rigtig god tone og Mind har været gode til at følge op på alting – både hos os, men også over for Christian som vi har ansat igennem dem.  

Vores afdeling i Viborg manglede akut en VVS-profil og vi havde søgt aktivt internt og i vores netværk, men uden held. Vi blev tippet om Mind fra COWI i Vejle. Efter at have skabt kontakt til Mind blev vi hurtigt præsenteret for en interessant kandidat.  Mind ramte spot on med den kandidat de præsenterede for os, hvilket gjorde rekrutteringen hurtig og effektiv.

Vi valgte at rekruttere igennem Mind, fordi de er specialiseret i vores branche og de havde en kandidat, som var spot on i forhold til vores behov nu og her. I forhold til traditionel rekruttering har vi sparet en masse ressourcer ved at rekruttere igennem Mind. En traditionel rekruttering kan være en langvarig proces, og man kan ikke være sikker på kvaliteten af det, der kommer ind. Hos Cadsign mind gik processen hurtig og de sikrer kvaliteten, så kandidaten matcher virksomhedens efterspørgsel bedst muligt.  

Hvis du vil høre mere om vores forretning, værdier, historie eller netværk og om, hvordan vi kan samarbejde med dig i dit næste 'virksomheds-kandidat-match', så kontakt os endelig. 

Rekrutteringskonsulent

Liv Skakfjord Magnussen

+45 7879 6607 lsm@mindgroup.dk
Rekrutteringskonsulent

Thomas Middelhede Randrup

+45 7879 6604 tmr@mindgroup.dk