Tilbage

Cases

Carsten Borup er uddannet maskiningeniør og har suppleret sin uddannelse med flere ledelseskurser og uddannelser. Carsten har igennem Mind fået en fastansættelse som R&D manager hos en stor international virksomhed

Carsten Borup

R&D manager

"Det har været en god og konstruktiv proces med god forståelse for mine kompetencer og ønsker”

Rekruttering – R&D Manager

Jeg blev kontaktet af mind angående en ingeniør, som søgte nye muligheder. Jeg stod selv i en situation, hvor jeg var på udkig efter nye muligheder og indgik derfor i dialog med mind omkring mine kompetencer og ønsker til fremtiden. Vi aftalte, at jeg sendte mit CV og så vil de præsentere mig ude hos nogle af deres samarbejdspartnere. Det har fungeret rigtig godt at have dem som kontaktformidlere, og de har formået at skabe gode relationer til virksomheder, som stoler på dem.

Mit samarbejde med mind har været kendetegnet ved, at de har været målrettet ved at have god forståelse for mine kompetencer. Det har været en aktiv proces, hvor de har været gode til at holde gryden i kog og følge op. Jeg har hele tiden følt mig opdateret på, hvad der foregik, så der har været ro i processen set med mine øjne.

Ud over dette har jeg haft stor tiltro til rekrutteringskonsulentens kompetencer, og hun har været god til at skabe tillid. Jeg vil gerne anbefale mind til andre og jeg kunne nemt forestille mig at bruge dem til rekrutteringer i fremtiden. 

Hvis du vil høre mere om vores forretning, værdier, historie eller netværk og om, hvordan vi kan samarbejde med dig i dit næste 'virksomheds-kandidat-match', så kontakt os endelig. 

Rekrutteringskonsulent

Liv Skakfjord Magnussen

+45 7879 6607 lsm@mindgroup.dk
Rekrutteringskonsulent

Thomas Middelhede Randrup

+45 7879 6604 tmr@mindgroup.dk