Tilbage

Cases

Udviklings- og produktionsvirksomhed af medicoprodukter inden for hjertekarsygedomme

Henrik Thorndahl Pedersen, Technical director – Danish Myo Technology

Minds måde at lave en personanalyse på har været meget professionel og anderledes end, hvad vi tidligere har prøvet

Vikarindlejning/rekruttering - Konstruktør

Vi har valgt at samarbejde med Mind, fordi de har specialistviden inden for de kompetencer som vi skulle bruge, da vi manglede en konstruktør. I forhold til vores tidligere erfaringer med rekrutteringskonsulenter kunne Mind byde ind med noget ekstra grundet deres specialisering og store netværk.

Samarbejdet har hele vejen igennem været kendetegnet ved en stor professionalisme, et højt kvalitetsniveau og de har været handlekraftige.

Vores eneste konstruktør sagde op lige inden han gik på sommerferie, så vi stod med et meget akut behov og skulle bruge en ny konstruktør hurtigst muligt. Vi søgte efter rekrutteringsbureauer på internettet og fandt Mind. Vi valgte at kontakte dem, da de er specialister inden for den tekniske branche. Mind kunne hjælpe os med en vikar, imens de kørte en rekrutteringsproces.

De har en stor faglig indsigt i tekniske kompentencer og et stort netværk. Hos Mind har vi oplevet, at der er handling bag ordene og at de følger op på tingene. Deres store netværk har gjort, at de hurtigt kunne præsentere en konsulent for os som havde de rette faglige kompetencer til at komme ind i det projekt som vi arbejdede med.   

Hvis du vil høre mere om vores forretning, værdier, historie eller netværk og om, hvordan vi kan samarbejde med dig i dit næste 'virksomheds-kandidat-match', så kontakt os endelig. 

Rekrutteringskonsulent

Liv Skakfjord Magnussen

+45 7879 6607 lsm@mindgroup.dk
Rekrutteringskonsulent

Thomas Middelhede Randrup

+45 7879 6604 tmr@mindgroup.dk