Tilbage

Cases

Jydsk Aluminium Industri er et af Europas største kokillestøberier for aluminium, som er placeret i Herning og beskæftiger 230 medarbejdere

Jonna Riber, HR-chef - Jydsk Aluminium Industri

Vi vil anbefale mind til tekniske rekrutteringer, da de løste opgaven efter vi selv havde løbet panden mod muren og prøvet et billigere og ikke-specialiseret rekrutteringsbureau

Rekruttering – Projektleder og produktionsspecialist

Mind har to gange hjulpet os med at få løst vores ressourcebehov. Første gang stod vi med den udfordring, at vi manglede en projektleder, men kunne ikke selv løse opgaven igennem vores normale rekrutteringsprocedure. Anden gang manglede vi en produktionsspecialist, hvor vi selv havde forsøgt at løse opgaven, samt haft et andet rekrutteringsbureau på, som der ikke var specialiseret og hvor opgaven ikke blev løst.

Vi arbejder med et meget specifikt teknisk område som få andre i Danmark berører. Det kan derfor være svært at finde kandidater til os på grund af vores specialisering. Det helt essentielle for os er derfor også, at vores medarbejder opnår lang anciennitet hos os. Ved begge processer præsenterede mind flere relevante kandidater som vi afholdte samtaler med. 

Vi fik første gang kontakt til mind, da de henvendte sig med en interessant kandidat og de havde en specialisering, som passer rigtig godt til os, så vi tog et indledende møde.  Det var tydeligt at mærke, at mind besidder specialistviden inden for rekruttering og viden om hvilke kompetencer tekniske kandidater skal have, samt et stort netværk. Og, da vi stod lidt med hatten i hånden og ikke kunne komme videre, så gav det god mening at få hjælp.

Samarbejdet har båret præg af høj professionalisme og en god kommunikation, så vi hele tiden har været opdateret på, hvor i processen vi befandt os. Det kan mærkes, at de er et firma, som har rødder i en ingeniørvirksomhed og specialistviden inden for rekruttering. 

Hvis du vil høre mere om vores forretning, værdier, historie eller netværk og om, hvordan vi kan samarbejde med dig i dit næste 'virksomheds-kandidat-match', så kontakt os endelig. 

Rekrutteringskonsulent

Liv Skakfjord Magnussen

+45 7879 6607 lsm@mindgroup.dk
Rekrutteringskonsulent

Thomas Middelhede Randrup

+45 7879 6604 tmr@mindgroup.dk