Tilbage

Cases

LB Consult er et rådgivende ingeniørfirma, der er beliggende i hjertet af Århus og beskæftiger 22 medarbejdere. De rådgiver inden for bærende konstruktioner, VVS, ventilation, el og anlæg på bl.a. bolig-, erhverv- og institutionsbyggeri.

Lars Bager

Direktør

Det er fedt, at minds konsulenter udfordrer os på vores tilgang og stiller spørgsmålstegn ved kompetencer vs. kultur. Vi må indrømme, at vi har fået øjnene op for, hvor meget kultur betyder for den nye medarbejders fremtidige succes.

Rekruttering – Konstruktionsingeniør, el-ingeniør, VVS-ingeniør og konstruktører

I LB Consult vil vi gerne tilbyde vores samarbejdspartnere mere end dygtige rådgivere og ingeniører, vi vil tilbyde et større engagement og indlevelse i kundens behov. Vi skaber mere værdi – ikke kun godt ingeniør arbejde. Det har stor betydning i forhold til vores ansættelsesstrategi. Vi har over de sidste tre år haft et tæt samarbejde med mind der fungerer som vores rekrutteringspartner. Mind har fra starten vist et stort branchekendskab som vi ikke tidligere har oplevet hos rekrutteringsbureauer. Det har vi kunne mærke igennem deres store netværk, deres måde at afdække kandidater på og ikke mindst i deres rådgivning til os.

Vi vil gerne ansætte ingeniører, som er helhedsorienteret, så de kan tale med mennesker, forstå problemstillinger og udfordringer. mind har hjulpet os med at kigge på menneskelige kompetencer i større udstrækning end tidligere, da det er de kompetencer, som giver det ekstra, der giver succes på den lange bane.

Vi har samarbejdet med mind i forbindelse med rekrutteringsprocesser og når de har præsenteret os for dygtige kandidater, der er klar til at komme videre i deres karriere og som matcher vores forretning godt. Vi har haft en rigtig positiv oplevelse med minds innovative tankegang omkring samarbejde. Vi har ikke tidligere oplevet den service at blive præsenteret for dygtige kandidater uden for et rekrutteringsforløb. mind leverer en høj kvalitet, hvilket kontinuerligt er meget tydeligt i vores samarbejde. Vi er blevet præsenteret for rigtig dygtige profiler som er meget relevante for os.  

Hvis du vil høre mere om vores forretning, værdier, historie eller netværk og om, hvordan vi kan samarbejde med dig i dit næste 'virksomheds-kandidat-match', så kontakt os endelig. 

Rekrutteringskonsulent

Liv Skakfjord Magnussen

+45 7879 6607 lsm@mindgroup.dk
Rekrutteringskonsulent

Thomas Middelhede Randrup

+45 7879 6604 tmr@mindgroup.dk