Tilbage

Cases

Nikolai Skov Schaadt er udlært tømrer og har efterfølgende læst til bygningskonstruktør. Nikolai har igennem mind A/S fået job via et Try-and-Hire forløb, hvor han har været inddlejet som konsulent i 3 måneder og efterfølgende fået en fastansættelse.

Nikolai Skov Schaadt

Bygningskonstruktør

”Der har været en rigtig god forståelse for det tekniske og god kommunikation med hurtig respons tid”

Try-and-Hire – Bygningskonstruktør

Jeg blev kontaktet af mind over LinkedIn, da de søgte en bygningskonstruktør med mine kompetencer. De ville gerne i dialog med mig omkring fremtidige karrieremuligheder, så jeg læste mere på deres LinkedIn profil og hjemmeside. Det hele så meget professionelt ud, så jeg sendte en besked retur med mit telefonnummer. Jeg havde efterfølgende en rigtig god dialog med mind. Kontaktpersonen i mind havde en god teknisk indsigt, kunne svare på rigtig mange spørgsmål og var hurtig til at vende tilbage, hvis noget skulle undersøges eller vendes med virksomheden.

Jeg var nyuddannet og havde selv forsøgt at finde et job i et par måneder inden mind kontaktede mig. De fik hurtigt arrangeret en samtale hos den virksomhed som de samarbejdede med. Her blev jeg præsenteret for en stilling, der indeholdte nogle spændende muligheder. Jeg blev ansat i et Try-and-Hire forløb, hvor jeg først var ansat som konsulent i 3 måneder, hvilket gik godt og derefter blev jeg fastansat.

Det har været en god måde for mig at komme ind på arbejdsmarkedet og teste samarbejdet af med virksomheden. Jeg blev modtaget i organisationen som en fastansat og fik ansvar fra første dag. 

Hvis du vil høre mere om vores forretning, værdier, historie eller netværk og om, hvordan vi kan samarbejde med dig i dit næste 'virksomheds-kandidat-match', så kontakt os endelig. 

Rekrutteringskonsulent

Liv Skakfjord Magnussen

+45 7879 6607 lsm@mindgroup.dk
Rekrutteringskonsulent

Thomas Middelhede Randrup

+45 7879 6604 tmr@mindgroup.dk