Tilbage

Cases

Underleverandør til vindmølleindustrien og fødevareindustrien

Lars Hansen, CEO - P. Lindberg Industri

mind tog hånd om de problemer vi havde og det kørte rigtig godt. Det var også derfor vi valgte at bruge dem igen.

Rekruttering - Maskiningeniør

Jeg vil beskrive mind og hele processen med ordene fleksibilitet, troværdighed og hurtighed - fordi vi fik en løsning, der var tilpasset vores behov. mind lever op til de indgåede aftaler og så sker der virkelig noget, når konsulenterne sættes i gang med en opgave.

P. Lindberg Industri stod i 2013 over for den udfordring, at de akut manglede en ingeniør eller tekniker.

I samarbejde med Mind fandt P. Lindberg Industri frem til, at løsningen var en indleje af en af minds konsulenter, imens rekrutteringsprocessen stod på. Denne løsning tilgodeså det akutte behov samtidig med, at det skabte tid til at finde den helt rette person til jobbet – det lykkedes!

Ud af alle de mange mulige rekrutteringsbureauer, der eksisterer er mind det bureau, der kan tilbyde en kombination af rekruttering og konsulentindlejning og som er specialiseret indenfor netop vores industri.

Det er jo profiler som tegnere, ingeniører og teknikere, der er minds speciale. Derfor har de nemt ved at sætte sig ind i vores hverdag og de problemstillinger vi har. De har bedre forudsætninger for at finde de rette personer og at spørge ind til om de kan håndtere netop de opgaver de møder hos os. På den måde kan mind gå mere i dybden med rekrutteringen af de rette profiler. 

 

Hvis du vil høre mere om vores forretning, værdier, historie eller netværk og om, hvordan vi kan samarbejde med dig i dit næste 'virksomheds-kandidat-match', så kontakt os endelig. 

Rekrutteringskonsulent

Liv Skakfjord Magnussen

+45 7879 6607 lsm@mindgroup.dk
Rekrutteringskonsulent

Thomas Middelhede Randrup

+45 7879 6604 tmr@mindgroup.dk