Fastholdelse

Kom igang med fastholdelse af dine medarbejdere

Der er vist ingen tvivl om, at fastholdelse af de dygtigste medarbejdere står øverst på agendaen hos de fleste virksomheder. Det er der også god grund til. Men hvordan håndterer du som leder denne udfordring mest effektivt?

 

Potentialet er ikke til at misse

Det er ofte en af de største bekymringer hos lederen, at deres kernemedarbejdere eller nyansatte profiler rejser. Og det er en dyr affære, når det sker. En opsigelse kan koste mellem 70% og 400% af en medarbejders årsløn!

Samtidig er lederen under pres i forhold til at holde fokus på medarbejdernes udvikling og følge op på aftaler på grund af fokus på egne opgaver. Det gør, at der hurtigt kan opstå en manglende føling med, hvor medarbejderen er henne.

Faktisk er det hele 42% af alle medarbejdere, der siger deres stilling op, fordi de savner synlighed omkring deres karrieremuligheder og udvikling i jobbet.

Der ligger et stort uudnyttet potentiale i samarbejdet, som ikke blot medarbejderen selv søger i sin egen udvikling, men som virksomheden altså heller ikke får gavn af, med mindre der konsekvent bliver handlet på det.


En kompleks problemstilling – en simpel løsning

mind har med udgangspunkt i de aktuelle problemstillinger, og personlige erfaringer med dem, udviklet et fastholdelseskoncept, der håndterer det komplekse med en simpel løsning.

Det er designet til, at du som leder får en fast sparringspartner, der først og fremmest udarbejder en 2-årig udviklingsplan for din medarbejder. En plan, der er skræddersyet ud fra jobbet og din medarbejders motivation.

Løsningen sikrer træning i de essentielle dialoger med medarbejderen samt eksekvering og opfølgning på udviklingsplanen fast hver 3. måned eller efter behov.

Skab overblik - digitalt og visuelt

I kan have planen nede i lommen med et brugervenligt styringssystem. mind sørger for at bygge planen i app'en, så I kun skal koncentrere jer om at følge planen.

 

 

 

 

Hvad indebærer konceptet?

 

Få et overblik over fastholdelseskonceptets forskellige elementer lige her.

Har du spørgsmål, eller vil have uddybet vores ydelser, så kontakt os på nedenstående nummer. Vi kommer gerne ud til dig og fortæller, hvordan vi kan hjælpe med at fastholde jeres medarbejdere.

+45 8730 0000

Rekrutteringskonsulent

Anne Saugstrup Andersen

+45 7879 6603 asa@mindgroup.dk
Direktør og rekrutteringskonsulent

Mads Beck

+45 7879 6601 mbi@mindgroup.dk