Om mind

Vores netværk er vores styrke

I mind løser vi langt størstedelen af vores opgaver igennem vores brede netværk.

Vi ser dét at have et stærkt netværk, blandt både vores kandidater og kunder, som en fundamental forudsætning for, at vi kan matche de helt rette kandidater med de rette jobs og virksomheder. Vores netværk er derfor vores allerhøjeste prioritet!

 

Kandidatnetværk

Gennem vores specialisering inden for rekruttering i byggebranchen har vi opbygget et stort nætværk af tekniske profiler.

De kommer henholdsvis fra vores klassiske kandidatdatabase, fra vores samarbejdsvirksomheder og fra vores omfattende netværk på LinkedIn bygget op gennem længere tid. Dem kan vi trække på i forbindelse med en rekrutteringsproces eller en outplacement.

Ønsker du at stikke hånden ned i vores netværk i din søgen efter den næste konsulent eller nye medarbejder?

Kontakt os gerne eller læs mere om vores rekrutteringskoncept. Du kan også følge os på LinkedIn for mere inspiration og viden. 

 

Virksomhedsnetværk

Gode kontakter inde i virksomhederne gør os i stand til at tilbyde spændende stillinger landet over til tekniske kandidater. Vi har et stærkt virksomhedsnetværk bestående af eksisterende og tidligere samarbejdspartnere, LinkedIn-connections og nye samarbejdsvirksomheder. De matcher de tekniske profiler, som vi samarbejder med, hvilket gør, at vores indsatser altid er målrettede.

Bliv en del af et stort brancherelevant netværk!

- meld dig ind i vores LinkedIn-grupper...