Om mind

 

Ydelser hos mind

Vi tilbyder vores kunder og kandidater en række ydelser inden for rekruttering og fastholdelse, som skal sikre at tiden på arbejdspladsen fungerer optimalt for alle parter. Her får du et overblik over de ydelser, vi har specialiseret os inden for:

 

Rekruttering i byggebranchen og industrien

I mind er vi specialiseret i byggebranchen og industrien, hvor vi har oparbejdet et stærkt netværk af samarbejdspartnere - både virksomheder og kandidater. Vi arbejder vi ud fra et unikt rekrutteringskoncept, der hedder Performancebaseret Rekruttering.

Når I ansætter en ny medarbejder, har I selvfølgelig en klar forventning om, at medarbejderen skal skabe stærke resultater i jobbet. Derfor er vores fokus på, hvad medarbejderen konkret skal GØRE i jobbet for at blive en succes og skabe resultater - fokus på, hvad medarbejderen skal HAVE af kompetencer og erfaring med i bagagen for at få jobbet.

mind vender således rekrutteringprocessen på hovedet ved at arbejde med Performancebaseret rekruttering. 

Se de enkelte elementer i minds rekrutteringskoncept her.

 

Fastholdelse af kernemedarbejdere

minds fastholdelseskoncept tilbyder en simpel løsning på en kompleks problemstilling.

Vi har designet konceptet til både at understøtte fastholdelsen af din medarbejder, og samtidig får du en personlig HR-sparringspartner gennem et helt år. Eksekveringen og opfølgningen sikrer vi hos mind, så I får et maksimalt udbytte af fastholdelseskonceptet på den mest effektive måde.

Læs mere om vores koncept for fastholdelse af medarbejdere eller få sparring om emnet ved at kontakte Mads Beck på tlf. nr. +45 7879 6601 eller send en mail på mbi@mind.as

 

Rent a Brain – fleksibel ressourcetilpasning

Som en del af mind Group tilbyder Rent a Brain fleksibel tilpasning af ressourcer ved leje af medarbejdere og projektansættelser. En virksomhed kan I stå i situationer, hvor der er behov for ekstra kapacitet til at nå succesfuldt i mål med projekter, eller behov for at indhente eksperthjælp til jeres mest krævende projekter. 

Der kommer Rent a Brain i spil: Et freelancebaseret netværk med nogle af de dygtigste, tekniske profiler inden for byggebranchen og industrien.

Er du freelancer?

Som freelancer er Rent a Brain også en mulighed. I Rent a Brain har vi fokus på at samarbejde med de freelancere, som er tilknyttet netværket. Vi har en åben og ærlig dialog med en høj commitment over for hinanden, hvor vi løbende snakker sammen om, hvad status er på nuværende projekter og mulige kommende projekter. 

Læs mere om Rent a Brain her eller kontakt vores konsulent os på tlf. nr. +45  8730 0000 eller info@mindgroup.dk

 

Rootz – specialisering inden for finance, salg/marketing og IT

Har du brug for stærke profiler inden for finance, salg/marketing og økonomi, så er Rootz det rette rekrutterings- og konsulentbureau at hive fat i. Som en del af mind Group arbejder Rootz med tiltrækning, rekruttering og udvikling af dygtige medarbejdere. Rootz specialiserer sig inden for:

– IT-konsulenter, backend/programmører, ERP-profiler

– CFO, Økonomichef, Controllere, Erhvervsrådgivere, Revisorer

– CSO/ Salgsdirektør, Salgschef, salgsledere, tekniske sælgere

Læs mere om Rootz her eller kontakt teamet direkte på tlf. nr. +45 78 72 67 50 eller info@rootz.dk

 

Hvis du vil høre mere om vores forretning, værdier, historie eller netværk og om, hvordan vi kan samarbejde med dig i dit næste 'virksomheds-kandidat-match', så kontakt os endelig. 

Rekrutteringskonsulent

Liv Skakfjord Magnussen

+45 7879 6607 lsm@mindgroup.dk
Rekrutteringskonsulent

Thomas Middelhede Randrup

+45 7879 6604 tmr@mindgroup.dk