Performance-baseret Rekruttering

Tænk GØRE frem for HAVE

Performancebaseret rekruttering handler om at fokusere på, hvad kandidaten skal GØRE i jobbet for at blive en succes, fremfor hvad kandidaten skal HAVE af erfaring og kompetencer for at få jobbet.

 

Hvad går det så ud på?

Når I ansætter en ny medarbejder, har I selvfølgelig en klar forventning om, at medarbejderen skal skabe stærke resultater i jobbet.

Forudsætningen for at skabe de helt rette resultater er en meget klar synlighed om, hvad personen skal GØRE for at skabe dem. Hvis ikke medarbejderen ved, hvilke resultater, der skal skabes og hvordan vedkommende skaber dem, så er grundlaget for succes ikke tilstede.

 

Kompetencer er langt fra det vigtigste

Udover at vide, hvad man skal gøre, kræver det selvfølgelig også, at man har et minimum af kompetencer med i bagagen. Men det er langt fra det vigtigste.

Hvad man medbringer af kompetencer fortæller absolut intet om, hvor godt man omsætter selvsamme kompetencer til aktive handlinger.

 

Motivationen er afgørende

Det er afgørende er, at kandidaten er stærkt motiveret. Her snakker vi ikke om generel motivation, men 100% specifik motivation for at gøre netop de indsatser, der skal til i det specifikke job for at nå resultaterne og blive en succes.

 

Synlighed om muligheder og indsatser, der skaber succes

Motivation kommer af gennemsigtighed om, hvilke muligheder, der byder sig på sigt, synlighed om hvornår medarbejderen gør en forskel og hvornår man er en succes.

Derudover synlighed hvad man lærer undervejs, og om man kan se sig selv gøre de konkrete ting, der direkte skaber de beskrevne resultater på både den korte og den lange bane.

 

Performancebaseret rekruttering på 1 minut:

 

Har du spørgsmål, eller vil have uddybet vores ydelser, så kontakt os på nedenstående nummer. Vi kommer gerne ud til dig og fortæller, hvordan vi kan hjælpe med at finde din næste medarbejder.

+45 8730 0000

Rekrutteringskonsulent

Anne Saugstrup Andersen

+45 7879 6603 asa@mindgroup.dk
Direktør og rekrutteringskonsulent

Mads Beck

+45 7879 6601 mbi@mindgroup.dk