Rent a Brain

Rent a Brain


Fordelen ved et samarbejde med Rent a Brain er, at mind har et langt større netværk at afsøge egnede kandidater på, hvilket selvsagt er en stor fordel når vi mangler ekstra her-og-nu bemanding Kim Ingvorsen, Orbicon

Rent a Brain er minds løsning til projektansættelser

I Rent a Brain udlejer vi tekniske konsulenter til industrien og byggebranchen i projektansættelser af kortere og længere varighed. Vi tror på, at mennesker gør forskellen – også når det drejer sig om en midlertidig medarbejder, som I lejer gennem os. Vi hjælper jer med at have den rette bemanding til rette tid og det rette sted. 

I Rent a Brain samarbejder vi med nogle af byggebranchens og industriens dygtigste freelancere, som kan løse de komplekse projekter eller udfordringer, som I sidder med i dag. Samtidig udbygger vi løbende vores netværk i de to brancher, så vi løser henvendelser både gennem vores dygtige freelancere og andre tekniske profiler, som vi finder via vores netværk. Det afhænger af jeres behov. Uanset hvilken type I efterspørger, sørger vi for at kvalitetssikre de konsulenter vi udlejer, så I får en teknisk profil, der matcher jeres behov.

Dygtige konsulenter kan løfte jeres projekter i hus

Behovet for at indleje dygtige konsulenter i en projektansættelse er stort, da de med høj fleksibilitet kan løfte vigtige funktioner på lige fod med jeres andre medarbejdere, når I har brug for ekstra kapacitet til at få jeres projekter i hus. Vi har i mind valgt at koncentrere os om vores netværk af tekniske profiler, der føler sig topmotiveret til at gøre en forskel for jer i de spidsbelastede perioder. Vi kalder vores løsning til projektansættelser for Rent a Brain, fordi det er konsulentens kvalitet, der er med til at gøre forskellen for jer.

Få adgangs til landsdækkende netværk

Med Rent a Brain får I adgang til vores landsdækkende netværk af kompetente konsulenter. Udover at have en kandidatdatabase med op til 3000 tekniske profiler er vi også i løbende dialog med profiler, der brænder for at komme ud og hjælpe til. Vi er særligt fokuseret på løbende at udbygge vores netværk af freelancere, og målet er, at vi skal have det største netværk af kompetente freelancere i Danmark inden for byggebranchen og industrien.

Vi sørger for alt det praktiske omkring ansættelsen, så vi holder 100% styr på alt omkring løn, kontrakt, pension, feriepenge og lignende. Det eneste I skal sørge for, er at få konsulenten godt ombord, så I effektivt kan sikre et succesfuldt projekt. 

Tekniske profiler vi samarbejder med

Nedenfor er skitseret nogle af de typiske profiler som vores kunder efterspørger inden for henholdsvis byggebranchen og industrien, men vi opererer selvfølgelig bredt inden for de to brancher. 

Tekniske profiler i byggebranchen:

 • Konstruktions- og installationsingeniører
 • Arkitekter  
 • Tekniske assistenter og tegnere 
 • Tekniske designere
 • Bygningskonstruktører
 • Byggeledere


IT-kompetencer for denne type af profiler: AutoCAD, Revit, MagiCAD, BIM. 

 

Tekniske profiler i industrien:

 • Maskiningeniører og Produktionsteknologer 
 • Konstruktører og FEM-specialister
 • Tekniske assistenter og tegnere
 • Tekniske designere
 • CAD specialister


IT-kompetencer for denne type af profiler: SolidWorks, Inventor, FEM. 
 

 

Er Rent a Brain ikke den rigtige løsning?

Har I brug for en alternativ løsning på jeres ressourceudfordringer, så læs om, hvordan vi kan hjælpe jer med rekruttering eller Try-and-Hire.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis I mangler kapacitet til at løfte jeres projekter i hus, og vi vil finde en dygtig konsulent, som kan komme i en projektansættelse, så længe I har behov for det. 

 

Har du spørgsmål, eller vil have uddybet Rent A Brain, så kan du også kontakte os på nedenstående nummer. 

Rekrutteringskonsulent

Sebastian Kastrup Nielsen

+45 7879 6611 skn@mind.as
Rekrutteringskonsulent

Anne Saugstrup Andersen

+45 7879 6603 asa@mind.as